7 cele mai extravagante interioare de maşini din lume

Autor: ProMotor 12 iul. 2018 Dosar & Analize

Unele companii de automobile lucrează mai mult ca oricând pentru a cuceri o clientelă exclusivistă, şi cu fiecare model împing limitele a ceea ce înseamnă „luxul”. Unele caracteristici includ scaune scaune cu masaj conform tehnicii cu pietre fierbinţi, sisteme de infotaintment de top şi finisaje din materiale foarte scumpe. Pentru cei care vor să vadă până unde a ajuns luxul în domeniul auto am făcut un top cu cele mai „nebuneşti” interioare disponibile în 2018. Au fost alese 7 de modele de maşini în funcţie de criterii precum finisaje, materiale folosite şi design. 

1. Bentley Bentayga Falconry

SUV-ul Bentayga Falconry costă în jur de 200.000 de lire sterline şi este dedicat celor care practică vânătoarea cu şoimi. Portbagajul este compartimentat în două spaţii: într-unul se află accesorii precum GPS de urmărire a păsărilor, mănuşi din piele, o cască specială pentru capul şoimului, iar în cealaltă, un spaţiu frigorific unde se păstrează băuturile răcoritoare.

2. VLF Force 1

Maşina (creata de designerul Henrik Fisker) este dotată cu scaune din piele de înaltă calitate, suporturi pentru sticle de şampanie, încărcător wireless pe consola centrală acoperit cu piele şi toc personalizat pentru ochelarii de soare. Force 1 costă peste 230,000 de dolari. 3. Rolls Royce Phantom

Pe lângă tot luxul care nu mai are nevoie de nicio prezentare, Rolls Royce Phantom dispune de un spaţiu pentru expunerea unor obiecte de artă de mici dimensiuni în interiorul vehiculului. 

4. Bentley Mulsanne

Cei care îşi doresc un Bentley Mulsanne au la dispoziţie peste 20 de opţiuni de culoari pentru interior. Fiecare dintre aceste interioare dispune de inserţii din lemn, piele şi metal, şi este dotat cu suporturi pentru sticle şi pahare de şampanie.

5. Mercedes Maybach S Class

Mercedes Maybach Clasa S este conceput special pentru confort. Fiecare scaun este dotat cu o pernă şi are caracteristici individuale de încălzire, ventilaţie şi masaj.

Tabloul de bord are două ecrane de 12 inchi, un panou de instrumente personalizabil şi încă un ecran central pentru sistemul de infotaintment. Iluminatul ambiental din jurul tabloului de bord poate fi schimbat în peste 60 de culori sau teme diferite.

6. Rolls Royce Wraith Black Badge

Acest Rolls Royce are un exterior îndrăzneţ şi un interior complet personalizabil. Cele şase straturi de vopsea şi lac au fost lustruite manual, iar la interior se găsesc cele mai bune materiale. Fiecare model poate fi personalizat cu funcţii de confort la cel mai înalt nivel, incluzând difuzoarele high-end Bespoke Audio.

7. Range Rover SV Autobiography

Acesta este cel mai opulent SUV creat vreodată de britanicii de la Range Rover. Clienţii primesc pe maşină detalii lucrate manual din aluminiu şi inserţii din lemn. Cei de pe locurile din spate dispun de umeraşe din aluminiu şi un frigider pentru şampanie.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide