1.740 lei amendă pentru Ianis Zicu. A călcat pe bec!

Autor: Gandul.info 22 feb. 2017 Știri auto

Ianis Zicu a fost amendat duminică seară de o brigada de la Poliţia Rutieră pentru că nu avea aprinse farurile. Supărat nevoie mare, fotbalistul a dezvăluit faptul că cei care l-au amendat aveau o maşină cu defecţiuni şi mai mari la sistemul de iluminare.

Ianis Zicu a povestit luni o întâmplare recentă în care a fost implicat chiar în Bucureşti. “Aseară, când am ieşit din curte, sistemul de iluminare al maşinii nu era pe modul automat… prin urmare am uitat să aprind farurile… Fiind un bulevard iluminat nu mi-am dat seama imediat că nu sunt aprinse. La 100 de metri de casă pe Bulevardul Pipera mă opreşte acest domn şi îmi spune că am probleme cu farurile. Opresc motorul şi îl pornesc din nou. Farurile erau în continuare stinse. Imediat mi-am dat seama şi le am pus pe modul automat şi au pornit luminile. A mers domnul poliţist la maşină şi m-a amendat”, a scris pe Facebook,  Zicu.

Acesta a continuat: “Dar, vă rog să priviţi pozele cu maşina de POLIŢIE :)…….are o defecţiune în partea din dreapta faţă şi încă una în partea din stânga spate…nu îi funcţionează un far şi un stop….eu am să plătesc amenda pentru că este corect şi normal să suport orice consecinţă legală atât timp cât eu nu aveam luminile aprinse pe un drum public (chiar dacă maşina mea nu avea nicio defecţiune şi doar am omis să aprind farurile pentru câteva secunde). Dar este corect să fiu judecat de “cineva” care chiar are defecţiuni mari la sistemul de iluminare al maşinii şi circulă aşa pe drumurile publice punând în pericol viaţa oamenilor?”.

Acum câteva ore Ianis Zicu a revenit cu o nouă postare pe Facebook în care arată că şi-a plătit amenda (suma este uriaşă – 1740 de lei, din care fotbalistul a plătit jumătate) şi a transmis următorul mesaj: ”Aşa cum este normal într-o ţară europeană civilizată… în care toţi trebuie să respectăm legea …eu astăzi am plătit amendă….:)…sper ca măcar o parte din aceşti bani să ajute la reparaţia maşinii de poliţie care m-a oprit şi care chiar avea defecţiuni”.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide