150.000 de euro pentru o maşină de pizza? Nu e glumă, e Del Popolo pizza truck

Autor: Oraan Mărculescu 18 aug. 2012 Știri auto

John Darsky este un tip excentric, din moment ce şi-a permis să investească 180.000 USD (aproape 150.000 euro) pentru transformarea unui camion de transport marfă într-o pizzerie mobilă.

Del Popolo pizza truck - container de marfa transformat in bucatarie de pizza

Împreună cu o echipă de designeri şi ingineri, a transformat radical un container într-o bucătărie dotată cu un cuptor pe lemne. Da, aţi auzit bine, cuptor de pizza veritabil, în care focul este făcut cu lemne, nu cu gaz.

Mai mult, cuptorul de pizza este realizat special de specialistul Stefano Ferrara, din Napoli, ceea ce promite realizarea celor mai bune pizza pe care le-aţi mâncat vreodată. În plus, pereţii din metal ai fostului container sunt acum din sticlă, deci gurmanzii pot privi pofticioşi cum se naşte pizza pe care o vor devora…

Cuptor pe lemne veritabil pentru pizza, de la Stefano Ferrara, din Napoli

Mai trebuie ştiut că acest camion-pizzerie Del Popolo nu stă pe loc, ci e în turneu prin America, folosind multe produse de la fermele mici pentru a realiza pizza. Prin urmare, şi bună, şi bio! Dar oare cât costă şi de unde poate fi cumpărată? Puteţi afla chiar de pe site-ul dedicat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide