A apărut noul număr al revistei Playboy

Autor: ProMotor 08 apr. 2013 Știri auto
A apărut noul număr al revistei Playboy

În postura de playmate este Roxana Dragomir, o dansatoare brunetă într-unul din cunoscutele cluburi ale Capitalei, al cărei pictorial „burlesque”, realizat de fotograful Cătălin Muntean, nu vă va lăsa indiferenţi. Tot la capitolul pictoriale nu sunt de ratat cele ale frumoaselor Ana Braga – o braziliancă blondă cu efecte magice şi Shawn Dillon – o americancă fierrrbinte.

Regizorul şi omul de afaceri Bobby Păunescu vorbeşte în interviul principal despre lumea filmului, despre relaţia cu Monica Bârlădeanu şi despre femeile din spaţiul danubiano-pontic: „Am umblat mult şi peste tot şi am întâlnit femei frumoase, dar cel mai mult îmi place cele din spaţiul danubiano-pontic”, mărturiseşte acesta pentru revista Playboy.

Tot în acest număr mai găseşti interviuri cu DJ-ii ProFM Gicu şi Nicolai dar şi cu liderul trupei rock Alternosfera. Mai mult, ai o excelentă analiză asupra aşa-numitei „primăveri arabe”, într-un articol despre tensiunile şi de-tensiunile din spaţiul magrebian. Plus, un material despre stereotipurile care fac (ne)fericită viaţa unui bărbat dar şi altele despre cele mai stupide războaie din istorie sau despre lenjeria intimă care aprinde imaginaţia. Toate acestea, laolaltă cu multe articole din zona auto, hardware, film, muzică, jocuri, doar în Playboy aprilie. Trăieşte-ţi viaţa!

Noul număr Playboy poate fi găsit la toate punctele de difuzare a presei începând de astăzi, 8 aprilie.

Mai multe detalii pe www.playboy.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide