A fost lansat Genesis G90, ”fratele” coreean a lui Bentley [VIDEO]

Autor: Marius Vișan 30 mart. 2017 Știri auto

Luxos şi plin de tehnologii de ultimă generaţie, noul Genesis G90 schimbă rapid percepţiile în privinţa automobilelor coreene. Hyundai a facut un pas mare cu debutul ediţiei speciale G90, prezentat astăzi la Seul Motor Show. 

G90 are finisaje exterioare într-o schemă de culori pe mai multe tonuri: maro metalizat cu gri mat, gri mat cu argintiu şi albastru metalic cu alb. Liniile exterioare au fost pictate manual pe toată lungimea vehiculului.

Şi interiorul este în mod similar actualizat cu tapiţerie din piele Nubuck, cusaturi accent, covoare modernizate, şi multe altele. Suma pentru care poate fi cumparat începe să arate tot mai mult ca preţul unui Bentley, şi din ce în ce mai puţin cu a unui Hyundai. 

Nu sunt informaţii privind disponibilitatea lui SUA, în acest moment, dar masina a fost aparent utilizată recent pentru a transporta VIP-urile de la Oscar la petrecerea din Los Angeles, luna trecută.

Împreună cu ediţia specială, Genesis anunţa planurile de a lansa două versiuni electrificate ale lui G90 – un plug-in hibrid în 2019 şi o versiune complet electrică în 2021.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide