A început distracţia de vară cu maşini pe plaja din Mamaia. Doi şoferi au plătit amenzi usturătoare – FOTO

Autor: Mediafax 01 iun. 2018 Știri auto

Doi şoferi au fost amendaţi cu câte 10.000 de lei, fiind prinşi vineri, la scurt timp după ce şi-au parcat maşinile pe o plajă din nordul staţiunii Mamaia. Un al treilea şofer care şi-a parcat maşina pe plajă nu a fost identificat.

Poliţiştii constănţeni au început cercetările după ce în ziariştii locali au publicat imagini care prezentau trei maşini, între care un autoturism de teren, care staţionau pe o plajă din nordul staţiunii Mamaia, fapt interzis prin lege.

După ce au văzut imaginile, poliţiştii rutieri s-au deplasat la faţa locului, dar acolo au găsit numai două dintre maşinile parcate.

”Poliţiştii constănţeni s-au autosesizat cu privire la imaginile care au apărut în spaţiul public. Astfel, conducătorii autoturismelor în cauză au fost sancţionaţi contravenţional.(…) Doi conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 de lei”, au declarat sursele citate.

Cel de-al treilea şofer nu a fost identificat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide