A patra generaţie Santa Fe este disponibilă în Romania. Preţul de listă: 53.181 euro cu TVA inclus

Autor: Marius Vișan 03 aug. 2018 Știri auto

Cea de-a patra generaţie Santa Fe este disponibilă în Romania, începand cu luna august 2018.

Modelul este disponibil doar cu o singură motorizare: de 2,2 litri, unitate de livreaza o putere maxima de 200 CP si un cuplu de 440 Nm/1750-2750, fiind disponibil cu tractiune integrala si cu transmisie automată în opt trepte.

Noul Santa Fe vine cu pachetul Hyundai SmartSense: asistenţă la coliziune frontală (FCA) cu detectare pietoni; asistenţă la menţinerea benzii de rulare (LKA); asistenţă pentru faza lungă (HBA); sistem de avertizare a conducatorului auto (DAW); sistem de monitorizare a unghiului mort (BCW); sistem de asistenta pentru iesirea in siguranta; sistem de avertizare pentru evitarea unei coliziuni la deplasarea in marsarier (RCCW); sistem de monitorizare 360de grade.

Sistemul de infotainment poate fi controlat printr-un ecran de 8 inchi care integrează navigaţia, dotarile media si de conectivitate, fiind compatibil cu Apple CarPlay, cu Android Auto, precum si cu programul MapCare.

Fiecare autovehicul comercializat va beneficia de cinci ani garantie fara limita de kilometri, cinci ani asistenta rutiera si cinci ani de verificari periodice. 

Preţul de listă pentru noul Santa Fe este de 53.181 euro cu TVA inclus, însă acest model beneficiază de o reducere care îi mai scade din preţ, astfel încât poate fi achiziţionat pentru suma de 46.564 de euro. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide