A vrut să nu dea bani la spălătorie, aşa că a intrat cu maşina în râu. Restul e de Cascadorii Râsului [VIDEO]

Autor: Gandul.info 17 feb. 2017 Știri auto
A vrut să nu dea bani la spălătorie, aşa că a intrat cu maşina în râu. Restul e de Cascadorii Râsului [VIDEO]

Un şofer de 19 ani din Argeş a încercat să îşi spele maşina în Râul Târgului din Câmpulung, însă vehiculul a rămas blocat în apă. În final, conducătorul auto a fost salvat cu ajutorul pompierilor, după o intervenţie de câteva ore.

Şoferul de 19 ani credea că a găsit metoda perfectă de a-şi curăţa maşina fără să plătească un leu. În loc să meargă la spălătorie, a intrat cu autoturismul în Râul Târgului, la Câmpulung Muscel. Pentru că nivelul apei era crescut, iar albia presărată cu bolovani, vehiculul a rămas blocat în mijlocul râului, iar şuvoaiele năvalnice riscau să-i răstoarne maşina. Cum ghinioanele se ţin lanţ, un amic al tânărului, aflat şi el în maşină, a ieşit şi a plecat fără să îşi mai ajute prietenul.

Şoferul a rămas singur să ţipe după ajutor. Au apărut în scurt timp echipaje de Pompieri, Poliţie, SMURD şi utilaje de tractare. Abia după două ore de negocieri, şoferul a fost convins să iasă din autoturism.

După încă o oră, pompierii au reuşit să aducă maşina la mal, anunţă televiziunea publică. Operaţiunea a fost dificilă din cauza apei deversate de la barajul din amonte.

Tânărul teribilist a scăpat nevătămat, însă aventura din râu îl va costa mult mai mult decât o vizită la spălătoria auto. Şoferul va fi sancţionat contravenţional şi va suporta integral cheltuielile pentru operaţiunea de salvare.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide