Accident auto demn de cascadoriile de la Hollywood, într-o intersecţie din România

Autor: Mediafax 19 apr. 2018 Știri auto
Accident auto demn de cascadoriile de la Hollywood, într-o intersecţie din România

Trei persoane au ajuns la spital, în timpul nopţii de miercuri spre joi, după ce o maşină în care se aflau a trecut pe roşu la semafor, în Brăila, s-a ciocnit cu un alt vehicul şi s-a răsturnat de mai multe ori pe carosabil, apoi a lovit un stâlp şi gardul unui refugiu pentru tramvaie.

Laura Dan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Brăila, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că a fost vorba de coliziunea dintre două maşini, după ce unul dintre şoferi a trecut pe culoarea roşie a semaforului electric.

„În accident au fost implicate doua vehicule. Unul care circula pe Calea Călăraşilor, dinspre Primărie, şi care a intrat în coliziune cu altul ce venea de pe strada Griviţei. Din cercetările efectuate a rezultat că şoferul primului vehicul, în vârstă de 20 de ani, din Brăila, care circula pe Calea Călăraşilor, nu a respectat culoarea roşie a semaforului. Cel de-al doilea şofer are vârsta de 40 de ani, din Brăila. În urma accidentului, au rezultat trei victime, toate din maşina care s-a răsturnat”, a spus Dan.

Potrivit poliţiştilor, după ce a lovit maşina care circula regulamentar, vehiculul care a trecut pe culoarea roşie a semaforului s-a răsturnat, la lovit un stâlp şi refugiul pentru tramvaie.

Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă iar pagubele vor fi imputate şoferului vinovat.

Cei trei răniţi au fost duşi la spital, starea lor fiind bună. Foarte norocoşi au fost pietonii care se aflau pe trotuarul din intersecţia în care s-a produs accidentul, ei fiind protejaţi de stâlpul de pe marginea străzii.

Vezi clipul video pe MEDIAFAX.RO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide