Acest şofer face un gest ucigaş ca să scape de amendă [VIDEO]

Autor: Marius Vișan 14 oct. 2016 Știri auto
Acest şofer face un gest ucigaş ca să scape de amendă [VIDEO]

Un şofer furios a fost surprins de camera video montată pe bordul maşinii, în timp ce ia un poliţist pe capotă, pentru a evita obţinerea unei amenzi. 

Dramaticele scene încep cu maşina în timp ce este trasă pe marginea drumului de către poliţist. Acesta se vede cum ţine în mână un mic aparat cu care se pregăteşte să-l sancţioneze pe şofer, dar când este pe cale să-i înmâneze amenda, şoferul îl ia pe capotă şi pleacă cu el pe şosea.

Poliţistul se apucă cu disperare de ştergătoarele autovehiculului, în timp ce şoferul continuă să gonească pe stradă. La un moment dat, din cauza vitezei îi zboară cascheta din cap, iar în tot acest timp îl imploră pe şofer să încetinească.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide