Ai treabă la DRPCIV şi vrei să o rezolvi luna asta? Vezi că e posibil să mergi degeaba

Autor: ProMotor 02 dec. 2016 Știri auto
Ai treabă la DRPCIV şi vrei să o rezolvi luna asta? Vezi că e posibil să mergi degeaba

Zilele trecute, la DRPCIV a fost mare scandal legat de cozile enorme de la ghişee. Ni s-a promis că se vor lua măsuri. Ei bine, s-au luat.

Astăzi, cei care au dorit să meargă să-şi schimbe permisul sau să se înscrie pentru examen, au avut surpriza să constate că, deşi pe site este trecut că ”Începând cu data de 28.11.2016, programul de lucru cu publicul al celor două servicii va fi de luni până vineri, în intervalul orar 07.00 – 21.00”, uşile instituţiei sunt închise. 

Asta i s-a întâmplat şi lui Alex Tocilescu. Iată ce a postat în urmă cu câteva ore:

Având în vedere cele întâmplate azi, cât de actualizat este site-ul DRPCIV şi zilele de sărbătoare care se apropie, ne aşteptăm la astfel de surprize pe tot parcursul lunii decembrie.

În acest caz vă sfătuim să daţi un telefon la relaţii cu publicul şi să vă asiguraţi că în ziua în care vreţi să mergeţi ghişeele vor fi deschise.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide