Alfa Romeo lucrează la un SUV. Cum ţi se pare această formă?

Autor: Andrei Ştirbu 05 oct. 2015 Știri auto

Din momenul în care ni s-a arătat Alfa Romeo Giulia, berlina cu tracţiune spate care calcă pe urmele frumosului 159, imaginaţia noastră a luat-o razna. Şi, din fericire, şi imaginaţia unora care sunt mai buni de 1.000 de ori mai talentaţi la desen decât noi. Aşa am ajuns să o vedem, în frumoase randări, pe Giulia ca decapotabilă, coupé sau SUV. Sau Break. Sau maşină pentru DTM.

Acum este timpul să ne întoarcem puţin la SUV, căci tipul responsabil pentru desenele de mai sus – Alessandro Masera – ne încântă privirile cu o abordare uşor diferită faţă de ce am văzut până acum: o Alfa Romeo Giulia SUV compact care arată ca un hatchback supradimensionat şi supraînălţat. Autorul şi-a imaginat această versiune ca rival pentru X4 şi pentru GLC Coupé, însă fără a-i face coada specifică SUV-urilor cu alură de coupé, ci închizând partea din spate mai mult à la hatchback. Cum a făcut şi Porsche cu Macan

Ţi se pare că arată mai cool o Alfa-SUV-compact-à-la-hatchback decât un BMW X4? Noi spunem că orice model Alfa care va veni cu faţa aia va avea succes, indiferent de cum arată restul corpului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide