Alte noutăţi Dacia la Salonul Auto de la Geneva 2012

Autor: Andrei Nan 07 mart. 2012 Știri auto

În standul Dacia de la Salonul Auto de la Geneva 2012, mai sunt expuse pe lângă Dacia Lodgy şi versiunea îmbunătăţită a modelului Sandero Stepway care acuma afişează acum un stil şi mai modern. Gama de culori (Rouge de Feu, Gris Platine şi Gris Comète), se îmbogăţeşte cu o nouă nuanţă – Brun Cajou, disponibilă deja pe modelul Duster. Sandero Stepway 2 evoluează la nivelul interiorului care dispune acum de materiale noi, de 2 ambianţe moderne (gri şi roşu) şi de un nou radio CD mp3 cu satelit de comandă pe volan, priză jack, USB, Bluetooth®. Opţional este disponibil „pachetul piele”.

Sandero Stepway 2 va beneficia de un nou motor de 1.6 litri 105 CP pe Bioetanol. Puternic, dar în acelaşi timp economic şi cu un impact scăzut asupra mediului, acest propulsor primeşte semnătura Dacia eco2. Dacia Sandero Stepway 2 va putea fi comandat de clienţii din România începând cu luna aprilie 2012.

Dacia propune o serie limitată pentru modelul Duster, intitulată Duster Delsey. Bazată pe versiunea Laureate, aceasta afişează un aer sportiv. Toate elementele de design specifice acestei variante – jante de aluminiu şi carcase ale oglinzilor retrovizoare de culoare gri închis metalizat, ornament cromat al ţevii de eşapament, o nouă culoare la exterior, Gris Olive, şi o nouă ambianţă interioară – vor fi disponibile în România în a doua jumătate a anului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide