Amazon a lansat serviciul de livrare în maşină. Ce modele participă la program – VIDEO

Autor: Marius Vișan 25 apr. 2018 Știri auto

Amazon a lansat serviciul Key-in-car. Programul de desfăţoară în 37 de oraşe din SUA şi le permite clienţilor să primească în maşini pachetele comandate pe internet. Curierul descuie maşina cu o aplicaţie, lasă pachetul şi închide maşina.

Maşinile incluse în program au maximul trei ani vechime şi aparţin unor brand-uri de la General Motors şi Volvo dotate cu sisteme de conectivitate. 

Amazon are de câţiva ani un serviciu prin care le lasă pachetele clienţilor în faţa uşii casei. Mai nou însă, Amazon a lansat serviciul de livrare în maşină şi pentru aceşti clienţi, iar curierul poate lăsa pachetul în portbagaj.

Serviciul este disponibil pentru clienţii Prime care au maşini de la General Motors (Chevrolet, Cadiilac sau Buick) sau Volvo. 

Pentru a intra în program clienţii instalează aplicaţia de la Amazon, apoi comandă produsul şi anunţă unde se va găsi maşina. Curierul se apropie de maşină, o deschide folosindu-se de aplicaţie şi lasă pachetul.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide