Andreea Esca şi BMW X3

Autor: Silviu Draganescu 26 mai 2009 Știri auto




BMW X3 este unul dintre cele mai apreciate modele BMW din România, fiind preferat pentru nenumăratele oportunităţi de transport oferite. Uşor de manevrat şi descurcându-se fără probleme în traficul din oraşele aglomerate, maşina este ideală atât pentru drumurile zilnice, cât şi pentru evadări din oraş alături de familie şi numeroasele bagaje.

Andreea Esca explică: „Am mai folosit BMW X3 şi s-a dovedit a fi o maşină idelă pentru călătoriile alături de familie. Cu toate astea, are dimensiuni potrivite şi pentru oraş, mi se pare o maşină completă.” Totul în deplina siguranţă a unui BMW şi cu nelipsita plăcere de a conduce.




Preţul de pornire al BMW X3 este de 30.150 euro fără TVA, iar modelul condus de Andreea Esca, X3 xDrive 2.0d,  pleacă de la 32.850 euro fără TVA. Pentru un plus de confort, maşina cu transmisie automată este dotată cu volan sport multifuncţional îmbrăcat în piele, scaune sport încălzite pentru şofer şi pasagerul din dreapta, sistem de spălare a farurilor, senzori de parcare, senzor de ploaie, aer condiţionat automat, compartimente de stocare suplimentare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide