Aşa arată un BMW M5 după un accident la 300 km/h – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 25 sept. 2017 Știri auto

BMW M5 nu este doar o maşină puternică, dar şi foarte sigură: vă puteţi închipui că nimeni nu a murit în urma acestui accident?.

Acest accident teribil s-a petrecut pe autostrada A81 din Germania, pe o porţiune fără limită de viteză. Şoferul acestui BMW M5 mergea cu aproape 300 km/h, când o maşină s-a băgat pe banda sa, iar şoferul BMW-ului a frânat violent. Ca urmare, maşina a părăsit autostrada, rupând gardul de protecţie şi rostogolindu-se de câteva ori în decor.

In mod miraculos, soferul, pasagerul si cainele au scapat cu viata din acest accident

În mod miraculos, şoferul de 60 de ani, pasagerul de 20 de ani şi câinele (!) au scăpat doar cu răni, fără ca viaţa să le fie ameninţată. Mai mult, proprietarul acestui M5 era însoţit pe autostradă şi de cei doi fii ai săi, unul într-un BMW M3, celălalt într-un M6 (ce familie!), care au sărit imediat în ajutorul tatălui, stingând incendiul incipient.

Conform martorilor, şoferul vinovat de acest accident nu a oprit, iar acum este căutat de poliţie pentru fugă de la locul accidentului. Probabil acum se minunează şi el uitându-se la fotografiile cu BMW-ul M5 distrus 

VEZI AICI TOATE POZELE.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide