Aşa arată un Jaguar E-Type lungit şi cu remorcă

Autor: ProMotor 13 nov. 2013 Știri auto

Inventivitatea unora nu cunoaşte limite, iar întâmplarea face ca acele persoane să-şi desfăşoare activitatea în zona auto. Este vorba despre englezii de la Classic Motor Cars, care au restaurat un Jaguar E-Type într-un mod mai neobişnuit.

Ajuns în atelierul lor după ce a suferit un impact frontal, modelul E-Type din Seria 1 a trecut printr-o restaurare completă în urma căruia ampatamentul i-a fost lungit cu 114 mm, artificiu care oferă ocupanţilor mai mult spaţiu la interior. Plafonul a fost la rândul său înălţat cu 32 mm, iar portbagajul adâncit oferă acum mai mult spaţiu de depozitare. 

Am păstrat surpriza pentru final, pentru că Paul Branstad, proprietarul bijuteriei, a cerut celor de la Classic Motor Cars o remorcă în ton cu liniile Jaguarului. Zis şi făcut, pentru că sportiva a primit o remorcă de toată frumuseţea, realizată prin unirea părţilor din spate provenite de la două modele E-Type.

Cât despre istoria modelului de faţă, Jaguar E-Type 4.2 Litre din Seria 1 a ieşit pe poarta fabricii din Coventry pe 17 aprilie 1968, fiind imediat expediat unui client din New York, de la care a fost cumpărat de actualul proprietar.

 

CE PĂRERE AVEŢI DE SOLUŢIA ALEASĂ DE CEI DE LA CLASSIC MOTOR CARS?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide