Atenţie! Se asfaltează româneşte

Autor: Marius Vișan 07 feb. 2018 Știri auto
Atenţie! Se asfaltează româneşte

Câţiva muncitori din Iaşi au fost surprinşi cum asfaltau o groapă lângă linia de tramvai, fără compactor şi fără ca materialul să fie încălzit. 

Pentru cei care nu ştiu, asfaltarea este un proces destul de evoluat, care implică o serie de acţiuni specifice, care trebuie respectate dacă ne dorim să obţinem un rezultat rezistent şi durabil.

Astfel, pentru a prelungi durata de viaţă a unui astfel de serviciu, este necesar ca, înainte de lucru, să se aplice un produs de stabilizare. După aplicare, se va face compactarea, care se realizeaza cu ajutorul unor utilaje speciale, care au rolul de a pregăti drumul pentru asfaltare.

În final, porţiunea este asfaltată, respectand condiţiile generale, astfel încât rezultatul final să fie unul de succes, iar drumul să aibă o durată de viaţă cât mai mare şi să reziste atât condiţiilor meteo, cât şi greutăţii şi fluxului rutier.  

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide