Au schimbat locul de trecere şi „fantomele” i-au accidentat şi mai rău

Autor: Alexandru Banu 08 aug. 2017 Știri auto
Au schimbat locul de trecere şi „fantomele” i-au accidentat şi mai rău

Legea străzii şi legile fizicii spun clar că dacă eşti pe două roti, ataci şinele perpendicular ca să nu intri pe făgaş şi să cazi fără şanse de scăpare. Ceea ce vedem în clip se întâmplă în Knoxville, Tennessee. Timp de 2 luni, camera a înregistrat cum peste 50 de biciclişti fac fix aceeaşi greşeală deşi fac tot efortul să n-o comită. Acum, considerând că bicicliştii sunt o comunitate, ne gândim că s-ar fi aflat destul de repede că e un loc dificil şi că ar fi fost normal să fie mai atenţi. Mai ales că, fiind undeva la periferie, zona e probabil tranzitată şi de navetişti, care duc vorba mai departe.

Ei, bine nimic nu poate explica eşecul lor la trecerea liniei de tramvai, unde mai pui că se împiedică ciorchine. De la minutul 2, acţiunea se mută pe partea cealaltă, unde e o zonă mai sigură pentru ei, ferită de traficul maşinilor. Se ântâmplă fix acelai lucru şi cad pe capete, dar mai rău chiar. Filmuleţul face parte dintr-un studiu de cercetare comandat şi finanţat de Southeastern Transporatation Center, Universităţii din Tennessee.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide