Autocamioane rulate la preţuri avantajoase. Noua campanie lansată de Mercedes-Benz România

Autor: ProMotor 16 aug. 2017 Știri auto

Mercedes-Benz România a lansat o campanie avantajoasă dedicată achiziţiei de autocamioane rulate. Oferta include o dobândă de doar 1,9%, reflectată într-o rată lunară foarte accesibilă, începând de la 390 euro (fără TVA).
Durata de finanţare poate fi extinsă până la 36, 48 sau chiar 60 luni, în funcţie de vechimea autocamionului şi include beneficiul unei perioade de graţie la plata capitalului în primele două luni.

Campania facilitează achiziţia autocamionelor rulate propuse spre vânzare de către departamentul de Autocamioane rulate al Mercedes-Benz România. Dobânda atractivă, de doar 1,9%, împreună cu perioada de graţie la plata capitalului în primele două luni, sunt avantaje importante şi evidenţiază competitivitatea şi flexibilitatea finanţărilor Mercedes-Benz Financial Services.

„Oferta de autocamioane rulate este una deopotrivă cuprinzătoare şi atractivă. Stocul constant de peste 200 de unităţi include o diversitate de mărci şi modele şi acoperă o plajă extinsă în ceea ce priveşte preţul autovehiculelor, astfel că putem satisface toate cerinţele clienţilor în materie de autocamioane şi semiremorci rulate. Toate vehiculele se află în stare excelentă de funcţionare, iar garanţia calităţii este asigurată de testările riguroase, inclusiv asupra numărului real de kilometri, şi de istoricul certificat. Prin intermediul campaniei Truck’n’Lease, adăugăm un plus de valoare beneficiilor furnizate clienţilor noştri, astfel încât alegerea autovehiculului potrivit şi a soluţiei optime de finanţare să fie cât mai facilă”, a declarat Virgil Titirişcă, Manager Vehicule Comerciale Rulate, Mercedes-Benz România. 

Vehiculele din stocul departamentului de Autocamioane Rulate al Mercedes-Benz România pot fi achiziţionate prin soluţii de finanţare extrem de flexibile, furnizate de Mercedes-Benz Financial Services: acorduri de tip leasing financiar sau operaţional, închiriere pe termen scurt, credit auto sau accesând oferta de buyback.
Gama de autocamioane rulate este disponibilă inclusiv online, site-ul web al departamentului de Autovehicule Rulate permiţând căutarea facilă a camionului potrivit.

Toate autovehiculele cuprinse în ofertă sunt atent evaluate de către tehnicienii Mercedes-Benz România, au specificaţiile complete şi mai multe fotografii. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide