Avem nevoie de acest nou semn de circulaţie? Da, clar da

Autor: Alexandru Banu 19 nov. 2015 Știri auto

Jacob Sempler şi-a dat seama că era dependent de telefonul său, după ce a fost foarte aproape să fie lovit de o maşină în timp ce mergea pe jos pe străzile din Stockholm. Acum, el vrea să răspândească mesajul său şi să încurajeze oamenii să ţină capul sus, să se uite în jurul lor şi nu la telefoane.

Jacob Sempler, un artist de 19 ani din Suedia, a creat un nou semn de circulaţie, special pentru generaţia ”smartphone”. Noul semn de circulaţie a fost amplasat în Stcokholm, în diverse puncte cheie ale oraşului, şi înfăţişează doi oameni care merg pe stradă uitându-se la telefoane. „Într-o zi, în timp ce mă deplasam către birou era să fiu călcat de o maşină pentru că ma uitam la telefon asemeni unei persoane bolnave. Atunci mi-am dat seama că nu sunt singurul în această situaţie şi ar trebui să fac ceva”, a declarat tânărul.

Semnul de circulaţie a atras atenţia trecătorilor care, în mod ironic, au început să distribuie fotografiile cu semnul pe reţelele sociale. În ciuda popularităţii creaţiei sale, Sempler crede că oamenii la care vrea sa ajungă mesajul vor fi probabil cei care îl vor ignora sau nu îl vor vedea pentru ca se uită în continuare doar în telefon, scrie upi.com.

 

 
Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide