Azi e ziua cea mare pentru Alfa Romeo. Fanii lui Stelvio vor fi încântaţi de veste [FOTO]

Autor: Marius Vișan 18 ian. 2017 Știri auto

Începând de azi, Alfa Romeo Stelvio First Edition este disponibil pentru comenzi pe pieţele din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Crossoverul ediţie specială vine cu jante din aliaj de 20 inch, faruri Bi-Xenon şi decoraţiuni cromate pe mânerele portierelor.

GALERIE FOTO

La interior clienţii vor găsi scaune din piele cu inserţii din lemn, ambele încălzite şi reglabile electric, padele din aluminiu şi un ecran de infotainment de 8,8 inch – toate ca dotări standard. 

Putere lui Stelivo vine de la motorul turbo de 2.0 litri ce produce 280 CP şi 306 Nm cuplu, printr-o transmisie automată cu opt trepte către toate cele patru roţi.

Acesta îl face pe Stelvio să ajungă de la 0-100 de km / h în 5,7 secunde – cifră care îi face pe cei de la Alfa Romeo să afirme că este „cel mai bun din clasa”.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide