Blasfemie. Cum să masacrezi vizual un Ferrari F12 Berlinetta – VIDEO

Autor: Marius Vișan 11 aug. 2017 Știri auto
Blasfemie. Cum să masacrezi vizual un Ferrari F12 Berlinetta – VIDEO

Tu mai ştii ce făceai când aveai 15 ani? De fapt, nu e nevoie să răspunzi la asta, pentru că, indiferent ce făceai, probabil că nu deţineai propriul Ferrari, ca aces puşti, de exemplu.

Numele lui este Rashed Belhasa sau „Money Kicks”, fiul lui Ahmed Saif Belhasa, un magnat din Dubai, despre care se crede ca are o avere care valoreaza cel puţin 2.1 miliarde de dolari. 

Ca şi părinte, când ai un imperiu atât de mare, eşti obligat să-i faci mai uşoară viaţa copilului tău.

În cazul ăsta lui Rashed i s-a facut cadou un Ferrari F12Berlinetta. Maşina era vopsită în nuanţă galbenă care nu se potrivea cu gustul puştiului.

Aşa că el a colantat maşina cu însemnele Louis Vuitton şi Supreme. O combinaţie foarte nereuşită am spune noi. Dar când ai atâţia bani şi dai o astfel de comandă nimeni cu se încumetă să-ţi spună că ai idei proaste.

Sursă: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide