BMW intră în febra fotbalului cu accesorii M Performance

Autor: Marius Vișan 26 iun. 2018 Știri auto

La patru ani de la câştigarea titlului mondial în Brazilia, Germania este cuprinsă din nou de febra fotbalului – iar BMW impune atmosfera cu un show car bazat pe BMW M2 Competition. Accesoriile M Performance şi culorile naţionale negru, roşu şi auriu sunt caracteristicile atractive ale acestui automobil.

GALERIE FOTO

Noul BMW Seria 2, BMW M2 Competition, a primit accesorii M Performance exclusive. Utilizarea a numeroase componente ultrauşoare realizate dintr-un material high-tech precum fibra de carbon reduce masa automobilului. De exemplu, sub capota M Performance din fibră de carbon se regăseşte un capac M Performance al motorului, şi el realizat tot din fibră de carbon.

Interiorul M Performance include kitul de fibră de carbon cu Alcantara. Totodată, spatele prezintă spoilerul M Performance alături de difuzorul spate M Performance – acestea sunt alte suplimente de stil. Şi aceste două accesorii sunt tot din fibră de carbon. Datorită motorului cu dublă supraalimentare, cu şase cilindri dispuşi în linie, bazat pe propulsorul de la BMW M3 şi BMW M4, care oferă o putere de 302 kW/410 CP, modelul coupé accelerează în doar 4,4 secunde (cu transmisie cu dublu ambreiaj: 4,2 secunde) de la 0 la 100 km/h. Pentru o frânare mai bună, sistemul de frâne sport M Red dispune de discuri de frână BMW M Compound – mai mari decât cele ale modelului de serie şi perforate şi ventilate interior -, precum şi de etriere fixe din aluminiu, cu şase pistoane, pe puntea faţă şi etriere fixe cu patru pistoane pe puntea spate.

Dar acest sportiv compact de înaltă performanţă oferă nu doar o dinamică de senzaţie: automobilul unicat este extrem de fascinant şi în ceea ce priveşte aspectul. Acest BMW M2 Competition special este îmbrăcat în culorile naţionale ale Germaniei – negru, roşu şi auriu -, alături de inscripţia M Performance Parts de culoare neagră de pe parbriz. Un adevărat punct de atracţie este oferit de jantele forjate M Performance de 19 ţoli, cu design Y-spoke 763 M – două în nuanţa Jet Black mat (faţă stânga şi spate dreapta) şi două în Frozen Gold radiant. Împreună cu banda roşie de pe partea laterală a maşinii, combinaţia de culori a naţionalei campioane mondiale este afişată din nou.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide