BMW îşi continuă ofensivă la Geneva. Premierele mondiale pe care le pregătesc nemţii – FOTO

Autor: Marius Vișan 22 feb. 2018 Știri auto

În cadrul ediţiei 2018 a Salonului Internaţional Auto de la Geneva, BMW prezintă modele noi într-o varietate de segmente. Standul BMW stă sub nota strategiei corporate NUMBER ONE > NEXT, prin care BMW Group se concentrează pe domeniile mobilităţii electrice, digitalizării şi condusului autonom şi ai cărui piloni includ extinderea ofertei de produse în segmentul de lux şi extinderea sistematică a familiei de modele BMW X. 

A 88-a ediţie a Salonului Internaţional Auto Geneva reprezintă scena premierei mondiale a noii generaţii BMW X4. Vizitatorii expoziţiei găzduită de centrul Palexpo în perioada 8-18 martie 2018 se vor putea întâlni cu ediţia specială în serie limitată BMW M3 CS, vor descoperi noile BMW Seria 2 Active Tourer şi BMW Seria 2 Gran Tourer, dar vor admira şi un cuplu de automobile sport plug-in hybrid reprezentat de BMW i8 Roadster şi BMW i8 Coupé. Pe lângă aceste modele noi, BMW prezintă şi cele mai noi inovaţii pentru reducerea suplimentară a consumului şi a emisiilor CO2 care au fost dezvoltat sub umbrela BMW EfficientDynamics Next.

Citeşte şi Noi credem că e cel mai frumos break din lume. Noul Volvo la care BMW, Audi şi Mercedes se uită cu invidie (galerie foto)

Citeşte şi Una dintre condiţii i-a descalificat direct pe ardeleni din competiţie

Noul BMW X4

Motoarele de ultimă generaţie, puternice şi eficiente, configuraţia specială a şasiului, măsurile de reducere a masei, proprietăţile aerodinamice îmbunătăţite, centrul de greutate redus şi distribuţia perfectă 50:50 a sarcinilor pe punţi oferă toate ingredientele potrivite pentru o plăcere sportivă a condusului. Sistemele de asistenţă a conducătorului de ultimă generaţie sporesc confortul şi siguranţa, în timp ce cele mai recente servicii oferite de BMW ConnectedDrive asigură o experienţă mobilă conectată fără probleme.

Noul BMW X2

O altă apariţie nouă în familia modelelor BMW X este prezentată şi la ediţia 2018 a Salonului Auto de la Geneva. Noul BMW X2 îşi face debutul în Europa la una dintre primele cinci expoziţii auto din lume. Sports Activity Coupé-ul compact îşi lasă amprenta prin designul distinctiv şi caracteristicile sportive de condus. Aspectul robust tipic modelelor BMW X este combinat cu linii elegante şi detalii atractive, cum ar fi logo-urile BMW suplimentare de pe montanţii C, care au apărut pentru prima dată la coupé-urile BMW clasice.

Noul BMW M3 CS

BMW M GmbH îşi continuă tradiţia de a lansat ediţii speciale bazate pe modelul BMW M3. Noul BMW M3 CS, care îşi sărbătoreşte premiera europeană la Geneva, nu face nici un secret din genele sale provenite din motorsport, cu tehnologie special concepută pentru trenul de rulare şi şasiu, precum şi cu caracteristici de design exclusive. Ca rezultat, sedanul de înaltă performanţă oferă o combinaţie fascinantă de dinamică, emoţie şi caracter practic în utilizarea cotidiană.

Noile BMW Seria 2 Active Tourer şi BMW Seria 2 Gran Tourer

Dispunând de un design revizuit, accente proaspete în interior şi tehnologia revizuită a sistemului de propulsie, BMW Seria 2 Active Tourer şi BMW Seria 2 Gran Tourer sunt pregătite să îşi continue succesul obţinut până în prezent în segmentul Sports Activity Tourer. Şi ele sunt la prima apariţie în Europa

O nouă generaţie de automobile sport: noile BMW i8 Roadster şi BMW i8 Coupé
Un alt capitol deosebit este pe cale să fie scris în povestea de succes a BMW i8, odată cu apariţia noului BMW i8 Roadster, care acum va permite experimentarea dinamicii şi a propulsiei revoluţionare a celui mai de succes automobil sport plug-in hybrid şi în format decapotabil. Softtop-ul topul rabatat oferă acum o experienţă unică a condusului electric. Decapotabila cu două locuri este şi mai captivantă datorită designului dezvoltat special pentru BMW i8. Uşile gullwing frameless sunt fabricate din CFRP (plastic ranforsat cu fibră de carbon), la fel ca şi cadrul parbrizului şi pragurile. Acest material high-tech foarte rezistent face caroseria mai rigidă, sporind astfel protecţia pasagerilor din BMW i8 Roadster. Împreună cu numeroase alte măsuri de design ultrauşor, utilizarea CFRP asigură faptul că penalizarea de masă, cauzată de design, faţă de BMW i8 Coupé este remarcabil de scăzută. BMW i8 Roadster cântăreşte 1.595 de kilograme, cu doar 60 de kilograme mai mult decât versiunea Coupé.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide