BMW îşi extinde portofoliul cu noi motoare entry-level

Autor: Marius Vișan 03 mai 2018 Știri auto
BMW îşi extinde portofoliul cu noi motoare entry-level

Prin lansarea unui motor entry-level nou şi foarte eficient, BMW extinde portofoliul său de propulsoare în segmentul de lux. Din luna iulie 2018, un motor diesel cu patru cilindri va fi disponibil pentru BMW Seria 6 Gran Turismo. Sub capota noului BMW 620d Gran Turismo, motorul ce dezvoltă 140 kW/190 CP oferă o formă foarte eficientă de plăcerea a condusului acestui model, care a fost concepută pentru confort în călătoriile lungi şi funcţionalitate versatilă.

Foarte eficient, motorul diesel cu patru cilindri îşi face debutul la BMW Seria 6. Supraalimentarea cu geometrie variabilă a turbinei şi injecţia directă Common Rail constituie premisele pentru livrarea sportivă a puterii şi gradul ridicat de eficienţă ale acestui motor de 2,0 litri. Cuplul maxim de 400 Nm este disponibil între 1.750 şi 2.500 rpm, în timp ce puterea maximă de 140 kW/190 CP este atinsă la 4.000 rpm.

Prin urmare, varietatea de motoare disponibile pentru BMW Seria 6 Gran Turismo totalizează acum cinci propulsoare. Pe lângă motoarele diesel cu şase cilindri dispuşi în linie, clienţii au la dispoziţie un motor pe benzină cu şase cilindri dispuşi în linie şi unul pe benzină cu patru cilindri. Noul motor diesel entry-level îşi transferă puterea prin intermediul transmisiei standard, Steptronic cu opt trepte. Toate sistemele de suspensie disponibile pentru BMW Seria 6 Gran Turismo sunt disponibile opţional şi pentru noile variante ale modelului, inclusiv suspensie pneumatică adaptivă pe două punţi, direcţie activă integrală şi sistem Executive Drive cu bare de stabilizare activă a ruliului. Noul BMW 620d Gran Turismo sprintează de la 0 la 100 km/h în 7,9 secunde. Eficienţa remarcabilă a noii variante de motorizare este demonstrată de consumul mediu mixt de 4,9-4,8 l/100 km şi de nivelul emisiilor CO2 de 129-127 g/km.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide