BMW M celebrează 30 de ani de existenţă prin lansarea M4 Cabrio Edition 30 Jahre – FOTO

Autor: Marius Vișan 20 feb. 2018 Știri auto

BMW M celebrează trei decenii de existenţă dezvăluind noul M4 Convertible Edition 30 Jahre. Acesta va fi produs în doar 300 de exemplare. 

Disponibil exclusiv în culorile Macao Blue sau Mandarin II uni, modelul ediţiei limitate prezintă un exterior unic cu ornamentele BMW Individual High Gloss Shadow Line pe grilă şi orificiile laterale, la care se adaugă şi insignele M4. Maşina are, de asemenea, jante de 20 de inci, care sunt acoperite cu un finisaj mat Orbit Grey.

Stilul unic va fi prezent şi la interior. Aici se remarcă scaunele din piele în două tonuri cu cusături de contrast, covoraşele speciale şi plăci pentru praguri inscripţionate cu “30 Jahre Edition”. Nu în ultimul rând, tapiţeria va avea o insignă numerotată individual.

Maşina vine standard cu pachetul M Competition. Asta înseamnă suspensie Adaptive M şi un motor de 3.0 litri TwinPower Turbo, care dezvoltă 450 CP (331 kW). Modelul are de asemenea un diferenţial Active M şi un sistem de evacuare M Sport.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide