BMW Seria 6 – O nouă generaţie

Autor: Dan Vache 11 mai 2009 Știri auto

11.05.2009: UPDATE FOTO

Noul BMW Seria 6mai are puţin şi va ieşi la lumină – însă după lansarea noii generaţii BMW Seria 5. Cert este că se va inspira din conceptul BMW CS, iar marea surpriză va fi adoptarea unui hardtop escamotabil pentru versiunea Seria 6 Convertible.

BMW Seria 6 se va inspira din conceptul BMW CS

 

TU CE PĂRERE AI DESPRE NOUL BMW SERIA 6?

SPUNE AICI

 

Noul BMW Seria 6 Convertible va avea hardtop escamotabil

 

14.03.2009: UPDATE FOTO

BMW Seria 6, la fel de mareInginerii germani au scos la încălzire (deşi iarna…) noua generaţie BMW Seria 6, surprinsă de către fotografii spion în versiunea cabriolet.

Camuflajul „psihedelic” ascunde cu succes detaliile caroseriei, însă dimensiunile generale ne relevă un grand tourism generos şi bine proporţionat, care va rivaliza fără probleme cu Mercedes Clasa E Cabriolet.

Ca estetică, se pare că maşina va avea un bot foarte asemănător cu al noilor BMW Z4 sau BMW Seria 7, în timp ce spatele este deschis către surprize. Una dintre ele ar putea fi chiar adoptarea unui hard top escamotabil – deşi maşina din imagini are un soft-top, decuparea portbagajului este specifică soluţiei cu hard-top.

Motorizările vor fi de „categorie grea”, 6 în linie şi V8. Nu se ştie încă dacă va mai exista un V10 pentru BMW M6 sau se va recurge la un V8 twin-turbo.

22.01.2009:

Puţine lucruri se ştiu despre viitoarea generaţie Seria 6. Designul nu va fi schimbat radical, dar detaliile marca Bangle vor dispărea, noul 6 urmând să respecte reţeta de la Seria 7 sau noul Z4. Şi dacă tot am ajuns la cel mai nou coupe BMW, trebuie să amintim că şi acesta în cadrul primelor teste a fost surprins cu acoperiş textil, precum acest Seria 6. Dar în versiunea de serie a ajuns varianta plafonului rigid.

Aşa că noul BMW Seria 6 nu va adopta obligatoriu varianta prezentă în aceste prime poze spion. În privinţa motorizărilor, schimbarea principală o aşteptăm la vârful de gamă, acolo unde M6 va renunţa la actualul V10 şi va adopta un V8 supraalimentat de peste 500 CP.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide