BMW X5 M, facelift pentru 2012

Autor: Gabriel Grosoiu 06 feb. 2012 Știri auto

Zilele trecute eram martorii faceliftului la care bavarezii l-au supus pe extravagantul BMW X6, alături de versiunea dopată a acestuia, X6M. Vorbind despre SUV-uri sportive, iată că a venit timpul să vedem primele fotografii cu BMW X5 M.

După cum s-a procedat şi în cazul fratelui cu plafon plonjat, nici legat de BMW X5M nu putem vorbi despre un set de modificări foarte profunde, germanii alegând calea unui facelift discret, dar foarte eficace pentru menţinerea atractivitaăţii modelului.

Aşadar, avem faruri noi, ce beneficiază de un design mai rafinat, datorită pleoapei din partea superioară. Gurile de aerisire sunt mai mari, iar sistemul de iluminare poate fi upgradat la nivelul full-LED. De asemenea, şi stopurile uşor restilizate vin acum dotate cu LED-uri.

Noul BMW X6M oferă un set de etriere vopsite în albastru, iar cei care vor avea privilegiul de a lua loc la bord, vor observa tapiţeria Mugello Red, ce o înlocuieşte pe cea veche, Sakhir Orange. La capitolul veşti bune, avem informaţia potrivit căreia motorul a rămas neatins.

Acelaşi V8 twin-turbo de 4,4 litri şi 555 CP, capabil de 678 Nm se va ocupa de reprizele electrizante şi de sunetul inconfundabil, resimţit atât la interior, dar mai ales la exterior. Nici performanţele nu au suferit modificări: 0-100 km/h acoperiţi în 4,5 secunde şi o viteză maximă de 250 km/h. Noul BMW X5 M va debuta la Salonul Auto Geneva.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide