BMW X5 şi Seria 2 primesc pachete M Performance

Autor: ProMotor 29 nov. 2013 Știri auto

BMW pregăteşte câteva upgrade-uri de ordin stilistic şi tehnic pentru modelele X5 şi Seria 2, ce vor fi concretizate sub forma unor pachete M Performance.

În cazul SUV-ului (sau SAV-ului, cum preferă bavarezii să-l catalogheze), componentele M Performance vor fi disponibile pentru toate versiunile BMW X5. Mai exact, acestea constau în elemente decorative ce imită fibra de carbon pentru grila frontală şi oglinzi, în timp ce pragurile laterale primesc logo-ul M Performance.

Mai mult, clienţii pot opta pentru jante de 21 de inci în două nuanţe de culoare, evacuări finale cromate sau cu aspect de fibră de carbon şi frâne M Performance cu etriere de culoare albastră.

La interior, pachetul M Performance va modifica aspectul schimbătorului de viteze cu inserţii din fibră de carbon, în vreme ce covoraşele primesc emblema M Performance.

La capitolul performanţă, BMW oferă suplimentar 20 CP şi 50 Nm pentru versiunea xDrive35i, astfel încât performanţele maşinii cresc la un total de 326 CP şi 450 Nm.

În ceea ce priveşte coupé-ul Seria 2, schimbările de ordin vizual constau într-un kit M Performance Aerodynamic pentru caroserie care aduce aceleaşi modificări de aspect ca şi în cazul lui X5.

Bavarezii anunţă că versiunea 220d Coupé poate primi un kit de tuning care aduce 16 CP şi 40 Nm în plus faţă de versiunea standard, astfel că performanţele ajung acum la 197 CP şi un cuplu maxim de 420 Nm. Pentru versiunea M235i Coupé, pachetul M Performance propune un diferenţial cu alunecare limitată pentru puntea spate.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide