Bosch caută oameni pentru fabrica de componente auto din Alba

Autor: Visan Marian 01 dec. 2017 Știri auto
Bosch caută oameni pentru fabrica de componente auto din Alba

Producătorul de componente auto Bosch Rexroth, subsidiara locală a grupului german Bosch, are disponibile în prezent peste 100 de lo­curi de muncă în centrul de producţie de la Blaj, cele mai multe fiind pentru operatori la maşini-unel­te semiautomate şi automate (50), pentru operatori maşini-unelte cu comandă nu­merică (10), dar şi pentru ingineri electro­energetică, ingineri electro­mecanici, ingineri automatişti, ingineri mecanici sau analişti calitate, potrivit Agenţiei Judeţene Pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba.

Germanii deţin pe piaţa locală unităţi de producţie pentru soluţii de mobilitate în Blaj şi Cluj, o unitate de producţie de tehnică liniară în Blaj, un centru de cercetare-dezvoltare la Cluj, precum şi un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timişoara. În Bucureşti, Bosch operează un birou de vânzări pentru produsele diviziilor Soluţii de mobilitate, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie. În plus, o filială a BSH Hausgeräte GmbH (compania BSH Electrocasnice S.R.L.), activă pe piaţa electro­casnicelor, are sediul la Bucureşti.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult
Ziarul Financiar
Ziarul Financiar

Comentarii
Inchide