Brazilian găsit în rezervorul de benzină al unui SUV – FOTO

Autor: ProMotor 09 mart. 2016 Știri auto

 


Toyota Sequoia este cel mai mare SUV construit de japonezi, fiind realizat în Statele Unite ca un concurent pentru marile modele americane Ford Expedition, Chevrolet Tahoe sau Nissan Armada. Cu o lungime de 5,2 metri, o lăţime de 2 metri şi o înălţime 1,9 metri, este o maşină pe gustul americanilor.

Pe 1 Martie, poliţiştii de frontieră de la punctul de trecere a graniţei americano-mexicane Calexico au oprit o Toyota Sequoia pentru un control. La o verificare amănunţită, au descoperit un brazilian de 38 de ani ani ascuns în rezervorul de benzină.

De fapt, fusese adăugat un container de plastic deghizat să arate ca un al doilea rezervor de benzină, iar pentru a induce în eroare fusese localizat în zona rezervorului original.

Dimensiunile falsului rezervor era totuşi mici, iar pentru brazilianul ascuns acolo probabil călătoria a fost un adevărat chin.

Şoferul a fost pus sub acuzare.

În ceea ce-l priveşte pe bărbatul din rezervor, el a fost luat în custodie de autorităţile americane pentru a fi expulzat din Statele Unite după finalizarea procedurilor judiciare care-l privesc pe şofer.

Autorităţile nu au dezvăluit ce anume i-a făcut pe poliţiştii de frontieră să verifice atât de detaliat SUV-ul Toyota, care a fost confiscat după extragerea brazilianului din rezervor.
 


 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide