Cai cu nemiluita pe noul culturist american (galerie foto)

Autor: Alexandru Banu 11 sept. 2017 Știri auto

Am ajuns la facelift-ul primului Mustang distribuit şi prin reţeaua Ford Europa. Maşina e prezentată în aceste zile la Frankfurt, cu toate refresh-urile destul de importante tehnic şi vizual. Kona Blue, Orange Fury şi Royal Crimson sunt 3 noi culori pentru muscle-car-ul din State.

Acum, motorul V8 de 5 litri scoate 450 de cai, +40 Vs. 410 cât scoatea ultimul model. Asta datorită unui număr de turaţii mai mare, alimentării duble cu benzină, sistemului de injecţie cu înaltă presiune şi sistemului de injecţiede joasă-presiune pentru turaţii joase. Vom afla în scurt timp şi coordonatele 0-100 km/h şi viteza maximă.

Motorul EcoBoost de 2.3 litri are însă cu 30 de cai mai puţini (290 Vs. 317), dar performanţele rămân aceleaşi datorită unor alte mici modificări la evacuare şi la filtrul de particule.

Şi transmisiile au fost modificate, astfel că manuala cu 6 trepte are acum două discuri de ambreiaj şi o volantă nouă pentru schimbul şi mai rapid de viteze. Cutia automată e cu 10 trepte acum.

Noul Mustang o să aibă şi module noi de condus, printre care şi modul “vecini”, în care eşapamentul face ma puţin zgomot ca să nu trezeasca tot cartierul.

Cei care au posibilităţi mai mari pot să cumpere opţional şi suspensii magnetice, cu modificare instantanee a răspunsului amortizoarelor la denivelări.

FORD MUSTANG 2018 (GALERIE FOTO)

 

 

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide