Camionul Tesla este foarte aproape de lansare. Avem data – IMAGINE OFICIALĂ

Autor: Marius Vișan 09 oct. 2017 Știri auto
Camionul Tesla este foarte aproape de lansare. Avem data – IMAGINE OFICIALĂ

Elon Musk a anunţat că lansarea camionului electric Tesla a fost amânată de pe 26 octombrie pe 16 noiembrie.

Într-un tweet, directorul executiv al companiei a declarat că Tesla îşi va concentra resursele pentru a rezolva problemele la Model 3 şi pentru a creşte producţia de baterii din Puerto Rico şi alte zone afectate de calamităţi.

Decizia lui Musk nu este surprinzătoare. Producţia lui Model 3 a rămas puţin în urmă, iar cei de la Tesla au recunoscut deschis acest lucru, dar încearcă să reintre în grafic.

În mod inevitabil, Tesla a decis să amâne lansarea camionului, pentru a evita criticile privind concentrarea resurselor asupra lui, în ciuda problemelor mai presante pe care le întâmpină firma. La urma urmei, imaginile spion şi teaser-ele au arătat că prototipul a fost finalizat. 

Speculaţiile actuale afirmă că noul vehicul electric va avea o autonomie între 321-482 de km la o singură încărcare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide