Când prietenii se iau la mişto, se nasc invenţii deosebite

Autor: Alexandru Banu 19 feb. 2018 Știri auto
Când prietenii se iau la mişto, se nasc invenţii deosebite

Ştii şi tu o spălătorie bună pe aproape? Aşa sună întrebările între prieteni. Mai ales atunci când cel care întreabă tocmai şi-a schimbat maşina. Vrei să o întreţii, vrei să miroasă frumos, a maşină nouă. Şi, desigur, nu vrei o curăţenie în batjocură, pe care o mai şi plăteşti.
 

Vei primi o mie de răspunsuri şi de adrese, iar cele mai multe se vor anula una pe cealaltă prin experienţele personale. Aaa, mie acolo mi-a spălat-o prost unul. A rămas praful de un deget pe bord. Mie mi-a spălat-o foarte bine. Bun! Deci sfaturile prietenilor nu te ajută aşa cum ai sperat.

Soluţia? Lasă că-mi iau un aspirator mic şi-mi fac eu curat. Asta până când ajungi la raft şi vezi că un aspirator bun e 300-400 de lei. Dacă faci un calcul, după 10 spălări l-ai amortizat deja. Însă trebuie să mai pui şi timpul la socoteală, lenea şi răbdarea pe care NU le ai după o săptămână de muncă. Şi într-un weekend pe care ţi-l doreşti 100% al tău. Nici măcar cu maşina nu vrei să-l împarţi în afara drumurilor împreună. Mai mult, acel aspiratoraş pe care îl cumperi are un 20 de watti care d’abia dacă aspiră ca lumea firimiturile de pe masa din bucătărie? Şi atunci ce soluţii ai?

Păi dacă eşti ingenios şi caterincos ca băieţii din filmuleţul de mai jos, îţi chemi un prieten de nădejde şi după ce-l umileşti, mai şi urci pe Youtube toată faza. Glumeam, desigur.

Ce trebuie să faci? Racordezi un furtun de aspirator de casă la aspiraţia motorului prietenului tău şi-ţi faci curăţenie ca la carte. Lasă motorul prietenului că se umple de mizerii, tot ceea ce conteză e să ai tu maşina curată. În acest filmuleţ, proprietarul cu ideea este un şofer de BMW, iar cel care-i dă ajutor are un Volkswagen. De unde şi gluma că Volkswagen face cele mai bune aspiratoare pentru BMW-uri sau pentru orice alte maşini.

G63 AMG accelerează ca un avion la 260 km/h. Are 1.000 de cai putere (video)

Până una-alta, iată că asta poate fi şi o idee de business dacă sunteţi gata să vă sacrificaţi motorul şi să vă deschideţi o spălătorie după o idee (ne)originală.

Autor Alexandru Banu

Sursă JD RFTR

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide