Câte radare noi a primit Poliţia Română. LTI 20-20 TruCAM – Nu iartă nimic de la 1000 de metri

Autor: Marius Vișan 07 aug. 2017 Știri auto
Câte radare noi a primit Poliţia Română. LTI 20-20 TruCAM – Nu iartă nimic de la 1000 de metri

Poliţia Română a fost dotată cu 50 de noi radare ultraperformante. Acestea sunt aparate radar cu laser de tip LTI 20-20 TruCAM. Radarele, tip pistol, au cameră video HD, şi pot detecta de la distanţă marca maşinii, plăcuţa de înmatriculare şi trăsăturile faciale ale şoferilor. 

Noile radare pot depista maşini de la o distanţă maximă de măsurare de minim 1.000 de metri, care circulă cu viteze maxime de până la 320 km/h. Eroarea maximă tolerată de +/- 2 km pentru viteze de până la 100 km/h.

Poliţiştii folosesc în prezent 639 de radare mobile. Niciun radar fix nu mai este utilizat, nici măcar sistemul de camere de pe DN1, deoarece „nu s-a reuşit retehnologizarea şi punerea în funcţiune a acestuia potrivit unui reprezentant al IGPR.

Sursă: Capital.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide