Ce maşini deţine Liviu Dragnea – FOTO

Autor: ProMotor 21 iun. 2018 Știri auto

Magistraţii instanţei supreme au pronunţat, luni, decizia definitivă în dosarul DGASPC Teleorman, în care liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în primă instanţă.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis menţinerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în cazul preşedintelui PSD Liviu Dragnea.

Este a doua condamnare definitivă a lui Dragnea după cea de la referendum.

Ce maşini are Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor, are trecute în declaraţia de avere depusă la Camera Deputaţilor în 2018 două autovehicule.

Primul este un autoturism Skoda Superb, fabricat în 2006, modul de achiziţie fiind cumpărarea.

Totodată, liderul PSD a trecut şi un autoturism BMW X5, fabricat în 2009, metoda dobândirii find un contract de donaţie din partea urmaşilor fratelui său. Totuşi, această maşina a fost condusă şi de prietena sa, tânăra fiind implicată şi într-un accident de circulaţie.

”Maşina mea a fost accidentată grav acum o perioadă, cu Irina, mulţumesc lui Dumnezeu că a scăpat şi a fost avariată grav, este acum reparată, este încă în service. Este vorba despre maşina pe care o am în declaraţia de avere, X5 (BMW – n.r.), pe care am moştenit-o de la fratele meu.”, a declarat Liviu Dragnea.

Anul trecut, Liviu Dragnea s-a deplasat pe litoral la bordul unui autoturism BMW Seria 7, care nu avea Inspecţia Tehnică Periodică la zi, politicianul precizând că maşina nu îi aparţine, fiind proprietarea fiului său.

”În ceea ce priveşte ITP-ul, am înţeles că nu e, fii-miu să primească amendă, să se înveţe minte. L-am rugat să-mi împrumute maşina, mi-a împrumutat-o, îi mulţumesc foarte mult, şi eu i-am împrumutat când el încă nu avea maşină, m-am dus la mare şi am venit”, a declarat atunci Liviu Dragnea, întrebat a cui este maşina cu care a fost la mare în minivacanţa de 1 mai şi dacă avea ITP valabil.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide