Ce părere are Jeremy Clarkson despre transmisia manuală

Autor: Marius Vișan 24 iul. 2017 Știri auto
Ce părere are Jeremy Clarkson despre transmisia manuală

Cu ceva vreme în urmă Jeremy Clarkson, a făcut un review la VW Golf GTI pentru The Sun, ocazie cu care şi-a expus părerile în legătură cu transmisa manuală:

„Şi apoi am observat levierul schimbătorului de viteze şi pedala de ambreiaj şi m-am gândit: Nu, îmi pare rău…

Traficul va fi îngrozitor şi viaţa este prea scurtă pentru a-mi folosi piciorul stâng de fiecare dată când vreau să plec cu maşina de pe loc.

E ciudat. Nu cu mult timp în urmă, eram în tabăra celor care credeau că manuale sunt pentru bărbaţi. Vedeam alternativele automate cu dublu-ambreiaj ca semn de slăbiciune.

Acum, însă, cred că a-ţi cumpăra o manuală este ca şi cum ai cumpăra un televizor care nu are telecomandă. Pe cine aţi auzit vreodată spunând: „Îmi place să mă ridic de pe canapea când vreau să schimb canalul?”

 

Sursă: drivetribe.com

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide