Cea mai dureroasă parcare a unui Porsche | VIDEO

Autor: Marius Vișan 24 iun. 2016 Știri auto
Cea mai dureroasă parcare a unui Porsche | VIDEO

 


Majoritatea şoferilor ar aborda această parcare din alt unghi, dar lucrurile stau altfel când cel de la volan nu are permis şi mai are şi roata din faţă ruptă pe deasupra. 

Tânărul a profitat de lipsa mamei sale de acasă şi a luat maşina pentru a da o tură cu ea prin cartier.

Doar că la un moment a lovit o altă maşină parcată pe marginea şoselei. Apoi şoferul de 16 ani s-a panicat şi a fugit de la locul accidentului. Ajuns acasă a încercat să parcheze maşina, dar din cauza defecţiunilor de la roata din faţă acest lucru a fost aproape imposibil, scrie Jalopnik.com.

În clipul video de mai jos vedem cât de greu se descurcă să parcheze maşina, şoferul reuşind să o zgârie serios pe partea stângă şi să avarieze şi peretele garajului. 

Pentru fuga de la locul accidentului şi conducere fără permis tânăul şofer riscă acuzaţii grave din partea Poliţiei din Vancouver.

În loc să fugă şi să încerce să ascundă maşina în garaj, mai bine ar fi rămas la locul accidentului, iar lucrurile poate că nu ar fi ajuns în acest punct.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide