Cea mai periculoasă etapă de drift din România are un concurent-surpriză | FOTO-VIDEO

Autor: Marius Vișan 14 iul. 2016 Știri auto

 


În weekend-ul 16-17 iulie, pe drumul spre masivul Rarău, va avea loc unul dintre cele mai spectaculoase evenimente auto de la noi din ţară: Campionatului Naţional de Drift din România, anunţă Adevărul.

Competiţia va avea loc la poalele masivului Rarău, pe o porţiune din drumul judeţean175B Pojorâta-Rarău. Această etapă de drift montan este singura din campionatul românesc şi cea mai periculoasă. La ea s-au înscris 28 de piloţi din România, Bulgaria şi Ungaria, care vor concura la două categorii: clasa Pro şi clasa debutanţi.

Din România cei mai cunoscuţi piloţi care vor participa sunt Sorin Ene, Călin Ciortan, Răzvan Frăţianu, Iulian Jumunga, Marius Mitrache şi Bogdan Pădurariu.

GALERIE FOTO

Surpriza, dacă putem spune aşa, este că la această ediţie va participa şi Kristalina Stefanova, cea mai tânără femeie-pilot de drift din Europa. Ea este fiica lui Krasmir Stefanov, unul dintre cei mai buni difteri din zona Balcanilor. Se pare că pasiunea pentru volan se moşteneşte şi la fete. Cum se descurcă la drift-uri puteţi vedea în clipul de mai jos.

Un preview al traseului pe care urmează să-l parcurgă concurenţii în acest weekend, puteţi vedea în clipul de mai jos.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide