Cea mai puternică marcă de maşini germane angajează în România

Autor: Gandul.info 09 mart. 2017 Știri auto
Cea mai puternică marcă de maşini germane angajează în România

Anul trecut, nemţii de la Porsche au deschis la Cluj un centru de dezvoltarea software. După ce şi-a atins obiectivele pe anul precedent, celebra companie vrea să tripleze numărul de angajaţi, scrie Gandul.info.

„Suntem bucuroşi că am reuşit să ne atingem primul obiectiv de recrutare şi să ne extindem echipa din Cluj-Napoca, ajungând la 21 de angajaţi. Acum, după ce am pus bazele echipei noastre din România, avem planuri mari şi ne dorim să păstrăm acelaşi ritm de creştere. Până la sfârşitul acestui an, ne propunem să avem o echipă solidă, de peste 70 de angajaţi, la subsidiara noastră din Cluj-Napoca”, a declarat Malte Radmann, directorul Porsche Engineering Group.

Pentru a fi eligibili, posibilii candidaţi trebuie să fi absolvit o facultate de inginerie auto sau software şi să aibă experienţă în domeniu. În plus, aceştia ar trebui să vorbească fluent engleză şi, de preferat, germană.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide