Cea mai rapidă cabana pe patru roţi. FOTO-VIDEO

Autor: Marius Vișan 21 mart. 2016 Știri auto

 


Kevin Nicks, un englez de 51 de ani, a reuşit să îmbine cât se poate de potrivit pasiunile sale pentru maşini şi drumeţii transformându-şi Volskswagenul Passat în cea mai rapidă cabană pe patru roţi din lume. Conform site-ului Cars.barcroft.tv automobilul atinge 140 km/oră, iar englezul a lucrat la acest proiect aproximativ şapte luni de zile, investiţia făcută fiind în jurul sumei de 6.500 de euro.

Bărbatul a avut oareşce probleme la înscrierea în circulaţie a vehiculului, dar după patru luni de aşteptare şi o scrisoare trimisă premierului Marii Britanii David Cameron, cabana pe patru roţi a putut ieşii în sfârşit pe şosele. 

Vehiculul cântăreşte două tone are un motor V6 pe benzină de 2,6 litri, se mândreşte cu dotări speciale precum un buton care permite deschiderea automată a uşilor şi trei camere de filmat cu monitoare în bord ce asigură o vizibilitate mai bună. 

GALERIE FOTO


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide