Cei doi s-au restras în maşină pentru puţină INTIMITATE. Însă au uitat să tragă frâna de mână şi au ajuns vedete pe internet [FOTO]

Autor: ProMotor 18 ian. 2017 Știri auto

Doi iubăreţi din localitatea rusească Yelizavetinskaya au ieşit la un picnic şi după ce s-au îmbatat au început demersurile pentru a face sex în maşina. Ce au uitat ei să facă e să tragă frâna de mână, iar maşina a căzut în apă, scrie Daily Mail.

GALERIE FOTO

Bărbatul a povestit apoi că el și partenera sa erau atât de beţi încât şi-au dat seama că ceva este în neregulă abia când au văzut că apa pătrunde în maşină.

„Când poliţiştii au ajuns la faţa locului, au găsit mai multe sticle golite de băutură. Bărbatul a recunoscut că au baut destul de mult”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide