Cel mai spectaculos anunţ de vânzare a unei maşini din ’96 [VIDEO]

Autor: Alina Mihai 09 mai 2017 Știri auto
Cel mai spectaculos anunţ de vânzare a unei maşini din ’96 [VIDEO]
Un rus vrea să-şi vândă maşina veche din 1996 şi pentru a-şi promova anunţul a făcut un videoclip care reuşeşte să concureze cu cele mai redutabile campanii publicitare la mărcile auto.
 
 
„Prietenul meu pentru 10 ani”, îşi intitulează anunţul făcut pentru vânzarea unui Suzuki Vitara din 1996, vânzătorul pasionat de propria maşină.
 
Filmările spectaculoase şi montajele de regie cu maşina pe stânci, în deşert sau chiar pe lună  fac din autoturismului 4X4 vechi de aproape 20 de ani unul al naibii actual: „Still here, still smart, still trendy, still sexy. Buy my Vitara”

Videoclipul a adunat în două săptămâni peste 1,6 milioane de vizualizări, fără să ştim dacă cineva l-a cumpărat în cele din urmă, mai probabil posesorul maşinii alegându-se cu un contract publicitar.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide