Cele mai aşteptate maşini în 2018 – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 07 dec. 2017 Știri auto

2018 ar putea intra în istorie ca anul în care modelele electrice şi hibride vor acapara piaţa, asta în timp ce vânzările de SUV-uri continuă să crească.

Dacă 2017 a fost uşor în scădere, 2018 pare să se anuţe mai bun pentru cumpărătorii de maşini noi.

Indiferent dacă vă plac hatchback-urile sau maşinile luxoase, există cu siguranţă modele care că vor surprinde. SUV-urile sunt în continuare pe val. Chiar şi Lamborghini şi producătorii istorici ca Rolls-Royce, lansează modele cu gardă la sol ridicată. 

În ciuda faptului că maşinile tind să devenă mai mari, costurile de funcţionare vor fi mai mici, asta pentru că 2018 ar putea fi şi anul în care maşinile electrice şi hibride intră serios în mainstream. 

Mai jos aveţi o listă cu cele mai importante lansări care vor avea loc anul viitor. Şi, chiar dacă unele dintre maşini au fost deja lansate, clienţii vor intra în posesia lor abia anul viitor.

Alfa Romeo Stelvio 

Alfa Romeo Stelvio este un SUV extrem de manevrabil, care are la bază modelul Giulia. SUV-ul are tracţiune 4×4 Q4 şi 2 motoare la început: 2 litri benzină turbo cu 280 de cai (0-100 km/h în 5.7s) şi 2.2 litri diesel cu 210 cai (0-100 km/h în 6.6s), ambele conectate la o cutie automată cu 8 viteze. În condiţii normale, toată puterea se duce 100% pe spate, iar când drumul o cere, tracţiunea Q4 împarte 50%-50% puterea faţă-spate. Maşina are alertă la abaterea de pe sensul de mers, avertizare şi frânare complementară la apropierea subită de maşina din faţă, sistem de detectare a pietonilor. Alfa Romeo vine cu 3 niveluri de echipare – Stelvio, Super şi Tecnica. În funcţie de nivelul de echipare, Stelvio are jante pe 17 sau pe 18 inci şi diverse combinaţii de materiale şi de culori pentru interior. Pachetele suplimentare Luxury şi Sport inlcud lemn înăuntru, piele de calitate foarte bună şi volan încălzit. Alfa a băgat pe Stelvio şi un display de 8.8 inci, ceva foarte mare, precum şi un sistem de navigaţie care merge şi când nu ai semnal GPS (Dead Reckoning Technology).

Alpine A110

Alpine A110 este un coupe cu două uşi de la brandul francez Alpine, un producător de maşini sportive deţinut de Renault, care a luat oarecum o pauză începând din anii nouăzeci. Modelul A110 are un motor cu patru cilindri de 1,8 litri cu turbocompresor. Acesta produce 249 CP, ajunge de la 0-62 km / h în doar 4,5 secunde. 

Aston Martin DBX

Lansarea cea mai importantă de la Aston Martin va fi primul său SUV. Aston Martin DBX marchează o nouă direcţie pentru brand, asta pentru că există zvonuri că va exista şi o versiune electrică. DBX va fi construit manual într-o nouă fabrică din sudul Ţării Galilor şi va concura cu câteva modele ultra-exclusiviste, cum ar fi Lamborghini Urus, Bentley Bentayga şi Maserati Levante.

Aston Martin Valkyrie

Valkyrie, cunoscută anterior ca Aston Martin AM RB 001, va fi cea mai extremă maşină „de stradă” a mărcii, până în prezent. În parteneriat cu echipa Red Bull Racing F1, 150 de bucăţi vor fi făcute pentru drumurile publice, plus încă 25 pentru pistă. Un motor V12 de 6.5 litri, construit de Cosworth, va propulsa maşina, care se asteapta să producă peste 900 de CP.  Nu este surprinzător că toate Valkyries au fost vândute, în ciuda unui preţ estimat de 2 milioane de lire. 

Aston Martin Vantage

Dezvoltarea următoarei generaţii a modelului Aston Martin Vantage, care rivalizează cu Porsche 911, este în plină desfăşurare. Aceasta va fi bazată pe un nou şasiu şi va împacheta un motor V8 de 4.0 litri inspirat de Aston Martin DB11. Motorul esta mai special deoarece va fi primul rezultat al unui contract de furnizare cu Mercedes.

Audi A1

A doua generaţie Audi A1 este pe linia de aşteptare pentru anul 2018, cu un design interior şi exterior îmbunătăţite, şi o gamă mai largă de tehnologii. Schimbările vor fi notabile şi sub capotă: va avea un ampatament mai lung (distanţa dintre roţile din faţă şi din spate), astfel încât să existe mai mult spaţiu pe scaunele din spate. Gama de motoare va cuprinde unităţi pe benzină cu trei cilindri de 1,0 litri şi benzină şi diesel de 1,5 litri.

Audi A6

S-ar putea să nu arate exact aşa, dar noul Audi A6 va fi total nou pe dedesuptul metalului. Acesta va fi bazat pe un nou şasiu şi este probabil să ofere şi o versiune plug-in hibrid pentru cei care nu doresc doar benzină sau motorină. De asemenea va avea şi cele mai recente tehnologii de conducere autonomă. 

Audi A6 e-tron

Audi A6 e-tron va fi primul dintre cele trei SUV-uri electrice pe care Audi le va lansa până în 2020. 

Audi A8

Noul A8 va fi prea scump pentru a se vinde în număr mare, dar va fi o maşină extrem de importantă pentru Audi. Acesta va prezenta de ce este capabilă compania şi în ce direcţie se vor duce modele mai mici în următorii ani. Pe noul A8 sunt aşteptate să apară unele dintre cele mai avansate sisteme autonome de pe planetă. 

Audi Q8

Audi atacă Range Rove cu noul Q8. Acesta va oferi cumpărătorilor de Audi A8 o alternativă de lux demnă de luat în cosiderare. Deoarece acesta este un rival Range Rover, este posibil ca preţurile să înceapă de la aproximativ 70.000 de lire sterline. Modelele de top se apropie de 100.000 de lire sterline.

 

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide