Chery FV2030 – Maşina viitorului este produsă de chinezi şi are uşi gullwing. GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 29 apr. 2016 Știri auto

 


Constructorul chinez Chery a prezentat nu mai puţin de 12 de modele de maşini în cadrul Beijing Motor Show din acest an, dar, dintre toate, FV2030 ne-a atras cel mai mult atenţia. Atât numele cât şi stilul futurist – atât la interior, cât şi la exterior – sugerează că acest concept este pur experimental, scrie Carscoops.com.

Numit „Future Vision 2030”, acest concept stabileşte un nou standard pentru automobilele care vor fi produse peste 20-30 de ani de acum încolo.

Judecând după descrierea Chery în privinţa modului în care compania vrea să integreaze cele trei tehnologii ale viitorului (inteligenţa, internetul şi ”noua energie”), presupunem că Future Vision 2030 se va conduce singur, va avea conectivitate la internet şi va beneficia de un sistem de propulsie electric.

Împreună cu IAT Kalman (”Fiara” de şase metri care face ca Hummer să pară un SUV banal), FV2030 este, fără îndoială, una dintre apariţiile cele mai izbitoare de la Beijing Motor Show.

Cei de la Chery îşi propun ca prin lansarea acestui concept să atragă atenţia publicului mai tânăr, constructorul chinez folosind chiar cuvântul „SuperCool” pentru a descrie conceptul uşilor gullwing. 

Alături de Geely şi BYD, Chery a fost în trecut unul dintre cele mai bine vândute branduri din China. În timp însă vânzările au scăzut, iar în acest moment compania supravieţuieşte în mare parte din fondurile furnizate de administraţia locală. 

GALERIE FOTO


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide