Citroen C4 Picasso Lounge

Autor: Andrei Nan 25 sept. 2007 Știri auto

Fără prea mare efort, cei de la Citroen au reuşit să ofere calitate premium pentru o maşină de buget. Primul lucru pe care l-au făcut a fost să înlocuiească bancheta spate şi scunele faţă cu patru fotolii din piele, dotate fiecare cu mecanisme de reglare pe toate direcţiile. Pentru a mări şi mai mult confortul, fotoliul rezervat şoferului se reglează electric, fiind dotat şi cu memorie de poziţie.

Graţie conceptului "visiospace", toţi ocupanţii beneficiază de vizibilitate, luminozitate, confort şi spaţiu mai mult decât generoase. Versiunea Lounge oferă pasagerilor un volum al portbagajului de 500 de litri, fără a prejudicia confortul celor din habitaclu. Citroen C4 Picasso Lounge oferă, pe lângă confort, şi elemente care fac distincţia dintre un C4 Piccaso "normal" şi varianta de top. Jantele din aliaj uşor de 18", geamurile fumurii, precum şi sigla cromată "Lounge", amplasată pe portiere şi acoperişul panoramic, sunt câteva dintre aceste elemente.

Maşina va fi lansată în Germania la sfârşitul acestui an, fiind propulsată de un motor diesel de 138 CP, cuplat la o cutie automată de viteze.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide