CM 2018. Mohamed Salah, Egipt. Ce are în garaj ”maşina de goluri” Mohamed Salah – VIDEO

Autor: Marius Vișan 15 iun. 2018 Știri auto

Mohamed Salah Ghaly (25 de ani) este un atacant egiptean care joacă la FC Liverpool în Premier League. Salah va fi prezent la Campionatul Mondial din Rusia 2018 din partea naţionalei Egiptului. Unul dintre cei mai buni atacanţi din lume în acest moment, câştigă mai bine de 185.000 de lire pe săptămână, „Faraonul” nefiind în topul salariilor la formaţia antrenată de Jurgen Klopp. Salah a ajuns pe Anfield în iunie 2017, de la AS Roma, pentru 43 de milioane de euro, iar cu tot cu bonusuri, suma totală ajunge la 50 de milioane, scrie Digisport. Mohamed Salah mai are contract cu Liverpool până în vara anului 2022.

Dacă e să vorbim despre garajul lui Mohamed Salah, menţionăm că atacantul are doar patru maşini: un Lamborghini Aventador Black, un Audi Q7, o Toyota Camry şi un Mercedes Benz SLS AMG Roadster.  

Primul de pe lista este preţiosul Lamborghini Aventador Black, cu un preţ de 400.000 de dolari. Evident, fiind vorba de Lambo, dacă plăteşti, primeşti. Mai exact, avem de-a face cu un V12 de 6,5 litri care dezvoltă 750 CP, un sistem de tracţiune integrală (după cum îi spune şi numele – LP750-4) şi multă viteză. Nu neapărat în linie dreaptă, ci mai degrabă pe circuit – 2,9 secunde pentru 0-100 km/h şi o viteză maximă de 350 km/h.

Unul dintre cei mai buni atacanţi care joacă la Campionatul Mondial din Rusia 2018 mai deţine şi un Mercedes Benz SLS AMG Roadster. Modelul SLS Roadster este acoperit, dar la acest model există şi versiunea soft-top (compus din trei straturi) care poate fi ridicat sau coborât în doar 11 secunde. Operaţiunea poate avea loc până la viteza maximă de 50 km/h. 

Faţă de modelul precedent, uşile Gullwing au dispărut dar modificările aduse şasiului şi caroseriei pentru ranforsare sunt minime deoarece Mercedes-Benz a gândit de la început structura lui SLS precum cea a unei caroserii deschise pentru a obţine echilibrul perfect pe mase şi o greutate cât mai mică. Astfel, diferenţa dintre Roadster şi SLS AMG Gullwing este de doar 40 kg. SLS AMG Roadster cântăreşte 1.660 kg.

Sub capotă se află montat acelaşi V8 aspirat de 6.2 litri care produce 571 CP şi un cuplu motor maxim de 650 Nm. Acceleraţia 0-100 km/h necesită doar 3,7 secunde iar viteza maximă este limitată electronic la 317 km/h.

Cea mai banală apariţie în garajul lui Salah este Toyota Camry. 

VIDEO

CITEŞTE ŞI

TOP 5 cele mai accesibile oferte Tesla second hand în România

Top 10 cele mai bune maşini second hand din Germania

Ce maşini poţi să cumperi de la ANAF cu maximum 5000 de EURO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide