Compatibilitate BMW şi iPhone

Autor: Bogdan Constantin 01 iul. 2007 Știri auto

Deşi prezentat de aproape jumătate de an, iPhone a creat o isterie internaţională, cel mai bine reliefată de cozile imense formate săptămâna aceasta la startul vânzărilor. Iar cum asocierea cu o marcă de succes implică rezultate excelente aproape garantate, BMW a profitat de moment pentru a a anunţa compatabilitatea cu noul telefon de la Apple.

BMW este de asemenea marca ce a văzut viitorul strălucit pe care urma să îl aibă iPodul dotându-şi din timp maşinile cu posibilităţi de sincronizare cu mp3-plazerul minune. De altfel interfaţa specifică ipod-ului îi permite acum BMW-ului să afirme că există o sincronizare aproape perfectă între iPhone şi sistemul iDrive. Spun aproape perfectă pentru că producătorul german a avut grijă într-un mic “Disclaimer” să atenţioneze utilizatorii că pot exista probleme neprevăzute.

Pentru moment, maşinile care vor beneficia de o “inţelegere” cu iPhone prin intermediul Bluetoothului vor fi seriile 3 şi 5 construite începând cu luna martie 2007, X5 asamblate după aprilie 2007 şi Seria 6 facelift. Compatibilitatea nu numai ca a fost anunţată, dar a fost şi testată de un user de pe forumul E90Post, acesta fiind mai mult decât încântat de felul în care noul său 328xi se înţelege cu şi mai noul său iPhone.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide