Condoleanţe proprietarului. Un Ferrari 458 Spider de 200.000 de lire, distrus pe nedrept chiar de Poliţie – VIDEO

Autor: Marius Vișan 20 mart. 2018 Știri auto

Acesta este momentul în care un Ferrari 458 Spider de 200.000 de lire a fost zdrobit la ordinul Poliţiei din Anglia.

Proprietarul acestuia, Zahid Khan, a fost oprit de către ofiţerii de poliţie din West Midlands pe 5 aprilie anul trecut, deoarece suspectau că maşina a fost furată.

Proprietarul susţine, însă, că a cumpărat-o în urma unor licitaţii printr-un intermediar. Cu toate acestea el nu a reuşit să arate documentele, astfel maşina a fost confiscată şi distrusă chiar sub ochii lui.

Deşi, după ceva timp, s-a întors cu actele care atestau cumpărarea, a fost prea târziu. Mașina era parţial distrusă.

„Nu pot să cred că mi-au distrus maşina. Îi voi da în judecată pentru încălcarea ordinului judecătoresc şi distrugerea în mod ilegal a maşinii mele”, a spus bărbatul.

VIDEO

Sursă: mirror.co.uk

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide